Ποιοί είμαστε​

Η Batianis Company είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην παροχή λύσεων επαγγελματικού καθαρισμού, απολύμανσης και υγιεινής, με τεχνογνωσία σε όλους τους κλάδους της διαχείρισης κτιρίων, της φιλοξενίας, της υγείας και της εστίασης.

Η ίδρυσή μας πραγματοποιήθηκε από τον Μπατιάνη Ευθύμιο το 1986 και έκτοτε έχουμε εξελιχθεί σε μια μεγάλη εταιρεία παραμένοντας πιστοί στις αξίες του για συνεχή καινοτομία και στην ακλόνητη εστίαση στην επίτευξη μακροπρόθεσμων οφελών για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και το περιβάλλον.

Βοηθώντας σας να επιτύχετε σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον

Στην Batianis Company, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία που έχει για την επιχείρησή σας η αποτελεσματικότητα και το αποδοτικότερο κόστος.

Με τη δική σας συνεργασία, θα δημιουργήσουμε τρόπους για να μειώσουμε την κατανάλωση των πόρων σας. Θα σας βοηθήσουμε να μειώσετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματική λειτουργία και αποδοτικότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε την “εις βάθος” γνώση και εμπειρία μας βοηθώντας σας να επιτύχετε τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας σε οποιοδήποτε έργο απαιτηθεί.

Ενισχύοντας την αποτελεσματική λειτουργία

Ως ειδικοί της βιομηχανίας καθαρισμού και φροντίδας ιματισμού, καταλαβαίνουμε ότι τα προγράμματα καθαρισμού και υγιεινής καταλαμβάνουν πολύτιμο παραγωγικό χρόνο.

Προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε μέσα από τα χημικά μας, τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας στο σχεδιασμό, να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες καθαρισμού και υγιεινής, μειώνοντας το χρόνο λειτουργίας σας και καθιστώντας το κόστος λειτουργίας σας πιο αποδοτικό.

Βελτιώνοντας την βιωσιμότητα της επιχείρησης σας και του περιβάλλοντος

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μπορούν να κάνουν αυτό που είναι σωστό για το περιβάλλον παίρνοντας σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Η τεχνογνωσία μας στη σύνθεση προϊόντων καθαρισμού και υγιεινής και στην βελτιστοποίηση της κατανάλωσης χημικών προϊόντων με τη δημιουργία υπερσυμπυκνωμένων συστημάτων, σας βοηθά να μειώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα από την περιοχή δράσης σας. Η πείρα μας στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του συνόλου των ενεργειών σας παρέχεται μέσα από τη μοναδική ικανότητα μας να ελέγχουμε, αξιολογούμε και διατυπώνουμε προτάσεις για τη μείωση της κατανάλωσης του νερού, της ενέργειας και των αποβλήτων.

Επιπλέον, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ρυθμιστικοί έλεγχοι που αφορούν τον τομέα της υγείας είναι ιδιαίτερα αυστηροί. Η ευρεία πείρα μας, μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε ενεργά τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας καλύπτοντας τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς των επιχειρήσεων.

Προστατεύοντας τη φήμη σας

Η εικόνα που έχουν οι καταναλωτές για την επιχείρησή σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την σταθερή ποιότητα των προϊόντων σας.

Η τεχνογνωσία μας, όσον αφορά στην ύψιστη ασφάλεια και στους κινδύνους για την υγιεινή, πάνω στις αλλαγές των ρυθμιστικών νόμων και στις μεθόδους καθαρισμού και υγιεινής, σας βοηθά να παραδώσετε κάθε φορά ασφαλή και ανώτερης ποιότητας προϊόντα, που θα ικανοποιήσουν τους πελάτες σας και θα ισχυροποιήσουν τη φήμη σας στον κλάδο δραστηριοποίησής σας.

2.5Κ

Κωδικοί Σε Απόθεμα

3.2Κ

Πελάτες Πανελλαδικά

36Υ

Εμπειρίας

Main Menu